SmartWax

SmartWax

Bij Smartwax, Evolution in Car Care, is men van mening dat slimme mensen slimme producten verdienen. Ze hebben de ambitie om een nieuwe generatie van professionele kwaliteits producten in de autodetailing te maken die resultaten leveren, eenvoudig te gebruiken zijn, snel en effectief zijn, er goed uitzien, geweldig ruiken, schoon maken, bescherming bieden, en het uiterlijk van uw auto, vrachtwagen of boot verbeteren.

!
!

Concours wax

Smartwax
Levertijd:in voorraad
SmartConcours: handgemaakte perfectie
Concours wax is gemaakt van de meest fijne grondstoffen die in een speciaal productieproces worden gemengd en verpakt. Hierdoor ontstaat de meest pure en verfijnde klasse pasta wax beschikbaar en rechtvaardigt het met recht om Concours genoemd te worden.

Een zeldzame Braziliaanse carnaubawax, vrij van kleur en geur, is gemengd met enkele van de beste beschermingstoevoegingen, kokosnoot, zonnebloem en propolis oliën maken samen deze handgemaakte pastawax.

Zo puur en verfijnd als mogelijk.

SmartWax Concourswax geeft u meest kristalheldere diepe glans die u ooit gezien heeft.

Een van de meest bijzondere features van deze pasta wax is dat hij goed met blote handen is aan te brengen. Concourswax hersteld, verbeterd en verdiept de glans van de lak Tevens verwijdert het polijst kringen.
Zorgt voor een langdurige bescherming. In de Concourswax zit geen krijt, u krijgt dus geen witte vlekken op zwarte kunststof en rubber delen.

Kortom, het neusje van de zalm!

SmartWash

Smartwax
89293600106
Levertijd:in voorraad
voorjaarskorting
SmartCarwash is een premium wash en wax shampoo in één.

SmartCarwash is een ultra-zeepsop, pH gebalanceerd en uitgerust met een niet-streeptrekkende formule. Speciale water conditioners(verzachters) zorgen voor een streeploos en sprankelend resultaat wat zijn weerga niet kent.

Erg zuinig in gebruik, met slechts een klein scheutje heeft u al een rijk schuimend sop.Gebruik de Smartwax WashMitt voor het beste was resultaat. Met de Smartwax Miracle Dryer maakt u de auto heel eenvoudig snel en streeploos droog.

SmartWax

Smartwax
Levertijd:in voorraad
Smartwax is het beste wat er te koop is!  Met de (vloeibare) carnauba ontstaat er een geweldige glans.

Smartwax combineert 100% Braziliaanse klasse A Carnauba Wax, meest geraffineerde wax van de natuur met de nieuwste innovatieve glans versterkers en oppervlaktewater protestanten om uw voertuigen hoogste niveau van de glans te brengen.

De unieke samenstelling van deze wax maakt dat het super eenvoudig is te verwerken. Aanbrengen en uitpoetsen gaat met een gemak waar u zich van zult verbazen!

SmartGel

Smartwax
Levertijd:in voorraad

Tover kunststof en rubber in een handomdraai om.

SmartGel geeft een extreem langdurige bescherming en glans op sierlijsten, beschermd (stoot) strips, deurrubbers, raamrubbers, banden, harde kunststoffen en nog veel meer.
De unieke samenstelling van Smartgel maakt de behandelde oppervlakten sterk weersbestendig en geeft een diepe, donkere glans.

Doffe en verweerde sierstrips en stootlijsten in portieren en bumpers worden weer als nieuw met SmartGel. U zult werkelijk versteld staan van het resultaat. Zelfs al na 1 behandeling. Dof en grijs geworden kunststoffen in de grille, op de bumper, enz. worden in no-time weer mooi zwart en blijven dat ook.

SmartGel is bijzonder eenvoudig aan te brengen en te gebruiken. Slechts een paar druppels op een microfiber poetspad zijn voldoende. Zelden is er een product op de markt gebracht wat zo efficiënt is!

SmartGel wordt goed opgenomen in rubbers als deurrubbers, cabrioafdichtingen, enz. Cabrio afdichtingen die met SmartGel zijn behandeld zullen weer soepel worden en voor een goede afdichting zorgen.
Breng SmartGel aan op uw portierrubbers en u heeft geen last meer met vastgevroren portieren.

SmartGel is weersbestendig, het revitaliseert kunststoffen en rubber en hersteld kleur en glans. Het heeft een sterke afweer tegen water en verontreinigingen.
Deze gel is ontwikkeld met co-polymeren om onderdelen die al (sterk) verweerd zijn te herstellen en ervoor te zorgen dat ze er als nieuw uit zien.

SmartGel zorgt voor een langblijvende diepe donkere finish op banden, rubbers en harde (zwarte) kunststof (sier)lijsten op carrosserie en bumpers.

SmartGel doet meer dan alleen het verzorgen van glans. Het brengt ook een ondoordringbare coating aan die beschermt tegen verontreinigingen, weersinvloeden, temperatuurwisselingen, zonlicht en UV-straling. Daarnaast blijft SmartGel extreem lang werken. In vergelijk met andere producten als “bandenzwart” tot wel 10x zo lang.

Rimwax

Smartwax
Levertijd:in voorraad
De wax speciaal voor velgen.

Laat verweerde en vieze wielen uw net gewassen auto niet ontsieren! De oplossing: Rimwax.


Rimwax van SmartWax is een speciale wax die reinigt, polijst en beschermd in een behandeling. Rimwax zorgt voor een zeer hoge bescherming van alle lichtmetalen, aluminium en chromen wielen. Daarnaast geeft SmartWax Rimwax extreme glans.

De speciale formule en de antistatische samenstelling helpt te beschermen tegen inwerking van remslijpsel en vermindert aantrekken van stof tot wel 75%. Professioneel en mild velgpolijstmiddel wat door iedereen makkelijk gebruikt kan worden. De speciale samenstelling verwijdert aangekoekt remslijpsel, stof en ander vuil. Het polijst de laklaag van lichtmetalen, aluminium en van chromen velgen.

Na het aanbrengen van Rimwax op uw velgen zijn ze weer voor lange tijd goed beschermd.

SmartClay

Smartwax
Levertijd:in voorraad
Klei voor volwassenen....
Met SmartClay haalt u aangekoekte verontreinigingen eenvoudig en veilig van de lak van uw auto, boot, caravan, camper, enz. Het is het enige wat u nodig heeft voor een spiegelglad resultaat.

Deze niet schurende klei verwijdert spuitnevel, industriële neerslag, insecten resten, teer spetters, boomsappen, enz. op een eenvoudige en veilige manier.

De lak behandelen met SmartClay is de perfectie manier om een spiegelglad (en dus schoon) oppervlak te verkrijgen voordat u gaat polijsten en/of waxen.
Door het oppervlak eerst met SmartClay te behandelen zal de SmartWax of Concourswax veel beter en langer effect geven.

Het werken met SmartClay is eenvoudig, het oppervlak nathouden met SmartDetail en met de klei lichtjes over het oppervlak wrijven. Meer hoeft u niet te doen voor een spiegelglad resultaat.

All-in-one

Smartwax
Levertijd:in voorraad
Alles in 1 fles en 1 behandeling.... dat is Smart...
De Smart All-In-One is een siliconenvrij acrylaat waarmee u lak polijst. Smart All-in-one, glanst en beschermd en haalt krassen en swirls weg in 1 behandeling, weer zo’n Smart product!

Smart All-In-One heeft drie functies;

- Polijsten: het verwijdert oxidatie, krasjes en swirls.
- Waxen: het laat een mooie glans achter
- Beschermen: de ingebouwde sealant sluit de lak af voor weersinvloeden.

De Smart All-in-One blijft zo’n 6 maanden actief. Gebruik de SmartSealant en u heeft nog maanden extra bescherming!

De Smart All-In-One kan zowel met de hand als machinaal, worden gebruikt.
Omdat de Smart All-in-One siliconenvrij is kan het ook gebruikt worden op verse lakken (nieuwe auto’s, net gespoten auto’s)

Er is geen sprake van droogtijd, u kunt dus gelijk na het aanbrengen het overschot uitpoetsen.

SmartOne

Smartwax
Levertijd:in voorraad
Wassen zonder water, en zonder krassen.....

De eerste milieuvriendelijk "one-step" antwoord om een perfecte show glans bereiken, moeiteloos en zonder water.

U kent het wel, voor een evenement de auto mooi gewassen en onderweg toch nog wat vuil opgepikt. Hoe krijg je dat op een goede manier weer schoon en glanzend? Daar is SmartOne de oplossing voor. De speciale, organische formule (met oa klei) zorgt ervoor dat u de auto kunt wassen zonder water, en zonder krassen.

Opspuiten, afnemen met een droogdoek, heel even wachten tot het oppervlak mat uit gaat slaan en dan met de microfiber nogmaals afnemen. Het resultaat is verbluffend, streeploos en met een diepe glans. Waterdruppels glijden van de lak zonder te blijven "plakken"

SmartDetail

Smartwax
Levertijd:in voorraad
Geeft snel een diepe glans.

SmartDetail is een glansverbeteraar. De spray bevat oa wax  die een diepe wet-look glans op uw lak geeft en glas hersteld in slechts enkele minuten.

Daarnaast wordt de Smartdetail gebruikt om het oppervlak vochtig te houden tijden het gebruik van de SmartClay.

Gebruik het na het wassen om de gladheid en glans extra aan te brengen. Gebruik het tussen waxbehandelingen om lichte stof, vingerafdrukken, insecten en zelfs vogelpoep te verwijderen. SmartDetail kan ook worden gebruikt als milieuvriendelijke waterloze carwash voor licht bevuilde auto's. De speciale ingrediënten in SmartDetail geven een exceptionele smering om de lak veilig af te nemen en de premium wax zorgt voor de schone glans en bescherming.

SmartSealant

Smartwax
Levertijd:in voorraad
Serve & protect.....
SmartSealant zet een nieuwe standaard in lakverzegeling en bescherming.

- Verzorgt langdurige bescherming en glans als nooit tevoren
- Warmtebestendig, verouderingsbestendig en antistatisch!
- Makkelijk en snel aan te brengen
- Kan in meerdere lagen worden aangebracht waardoor er meer diepte en bescherming wordt verkregen.
- Uitermate efficiënt, met 1 verpakking kunt u +/- 15 auto’s een behandeling geven

Als duurzaamheid, bescherming en een diepe glans belangrijk voor u zijn dan is SmartSealant uw product!

Aan de vernieuwde samenstelling van SmartSealant zijn verouderingsbestendige grondstoffen toegevoegd die samen met de pure Braziliaanse A-kwaliteit carnauba wax en natuurlijke oliën voor een resultaat met ongelofelijke glans, diepte, gladheid en blijvende bescherming zorgen.

SmartSealant is een puur waxproduct ontwikkeld voor nieuwe auto's en auto's met een nieuwe, of bijna nieuwe laklaag. In de SmartSealant zitten geen reinigers en geen polijstmiddel. Het kan in meerdere lagen worden aangebracht om zo meer en meer glans, diepte en duurzaamheid te verkrijgen.

Wij adviseren om altijd 2 lagen aan te brengen, dit geeft prima resultaat. Wilt u meer glans? Breng dan een 3e laag aan.
Autolakken worden elk uur buiten blootgesteld aan UV stralen. Aan de SmartSealant is een extra versterkte UV-beschermer toegevoegd. Hierdoor is SmartSealant het ideale product om verkleuring (vooral bij de kleuren rood, geel, enz.) tegen te gaan.
SmartSealant dicht eerdere waxlagen af waardoor corrosieve elementen als zout water, zure regen en andere verontreinigingen geen kans meer hebben zich op de lak te hechten.
SmartSealant geeft de meest langdurige wet-look glans die iedereen versteld zal laten staan.